Dorin Cocoş a înşelat-o pe Elena Udrea. Laura Andreşan: Se reîntorcea la mine, exact ca un căţeluş

Elena Udrea a avut o casnicie complicata cu Dorin Cocos. Dupa divort, Udrea a recunoscut ca omul de afaceri a inselat-o. Una dintre femeile cu care Dorin Cocos s-a culcat in timp ce era casatorit cu Elena Udrea e nimeni alta decat Laura Andresan.

13 feb. 2015, 07:19
Dorin Cocoş a înşelat-o pe Elena Udrea. Laura Andreşan: Se reîntorcea la mine, exact ca un căţeluş

„Cu Dorin Cocos si sotia sa, Elena Udrea, te simti calda si pentru ca ti-ar oferi el ceva ci pentru ca eu am stiut sa iau. Sa vad partea plina a paharului, cred. In prezenta lui m-am simtit femeia care ii da stabilitate, stiam ca nu sunt singura, ca probabil avea ceva „dragute”. Dar el se reintorcea la mine, exact ca un catelus, pentru ca voia ceea ce acasa ii era jena sa ceara sau pur si simplu nu primea. Acel instinct primar, animalic, il facea sa-mi bata la usa. Dorinta de a auzi din nou si din nou din gura mea de pustoaica versata: „trage-mi-o, da, imi place, vreau sa ti-o s…g, da, fu…a, dragul me”. ajutam sa gandAm simtit ca-i dau viata barbatului, ca fara mine nu exista echilibru in mintea mea… Eu il easca limpede in afaceri, femeia care ii ordona, care ii ordona, care vorbea vulgar, care il facea sa geama si ii dadea dadea voie sa tipe, eu il linisteam… la fel de mult ca masa in familie, de sarbatori. Eu i-am oferit nasterea, senzatia libertatii, i-am inalturat indoctrinarea pudismului, nu l-am ingradit. Si da, am observat cum poate fi condus un barbat in asa fel, deci doamnelor, stiti ce aveti de facut. Fiti libere, fiti cum v-ati nascut”, a povestit Laura Andresan, cu cativa ani in urma, scrie wowbiz.ro.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis că Elena Udrea trebuie să stea după gratii până pe 12 martie. Decizia a fost imediată contestată de fostul ministru al Turismului. După anunţarea deciziei Instanţei, Elena Udrea a revenit în celula de la arestul Poliţiei Capitalei. Elena Udrea a transmis şi un mesaj pe Facebook, după arestarea sa pentru 30 de zile, spunând că are încredere că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată, „probabil, luni”.

Arestul este un adevărat coşmar pentru Elena Udrea. Blonda trebuie să renunţe la dietă, să-şi învingă frica de întuneric, să-şi ia adio de la orele de fitness cu antrenor personal şi evident să uite de orele petrecute la coafor. În schimb trebuie să se mulţumească cu o cameră înghesuită, cu şase paturi şi toaletă turcească.

În arest a refuzat hrana pe care o mănâncă toţi deţinuţii, aşa că trebuie să se mulţumească doar mâncarea pe care o primeşte la pachetul şi aşa limitat.

Vezi: Legături-surpriză între Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu şi Traian Băsescu

Potrivit spynews.ro, Elena Udrea este colegă de celulă cu două dintre analistele financiare ale trustului MediaPro, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la evaziune fiscală şi spălare a banilor. Una din acestea este Lucia Adăscăliţei. Celula Elenei Udrea se află la două celule distanţă de cea a Alinei Bica, ale cărei colege sunt tot din trustul Media Pro.

Citeşte şi Elena Udrea are parte de companie selectă în arest. Vezi cine sunt colegele ei de celulă

Citeşte şi ELENA UDREA a vorbit la telefon cu mama ei. Ce VIZITĂ a primit în cursul zilei