Sorin Oprescu, vizitat de iubită şi frate: „Sorin mi-a spus că nu vrea să moară în arest” VIDEO

Sorin Oprescu a fost vizitat, miercuri dimineaţă, în arest de iubita şi de fratele său.  Dorin Oprescu, fratele primarului general suspendat al Capitalei, a spus că ceea ce i s-a întâmplat lui Oprescu este "o înscenare urâtă", iar acesta i-a spus că nu vrea să moară în arest. 

07 oct. 2015, 06:44

Fratele lui Sorin Oprescu a ajuns la arestul Poliţiei Capitalei în jurul orei 9, însă a trebuit să mai aştepte până să să intre în sala de vizite, fostul edil al Bucureştiului primind miercuri dimineaţa şi vizita prietenei sale.

Citeşte şi Cum a vrut Sorin Oprescu să se asigure că este respectat CODUL TĂCERII. Motivarea judecătorilor

Înainte de a merge să-şi vadă fratele, Dorin Oprescu a declarat: „Eu nu cred că a luat niciodată mită, nu aşa îl cunosc pe fratele meu. Vorbesc cu el, câteodată, seara. Îl întreb de sănătate, nişte lucruri obişnuite, nimis deosebit. Îmi spune că nu vrea să moară aici, asta a şi declarat-o în instanţă. Aici, în arest, este într-o situaţie în care nu îşi permite să ţină un regim şi să primească tratament corespunzător. Cred că a fost o înscenare urâtă şi poate că îşi va da seama cineva de treaba asta. Probabil va veni în curând să-l vadă şi fiul lui, din străinătate, dar şi el are nişte probleme„.

Citeşte şi RAPORTUL medicilor în cazul lui Sorin Oprescu: Edilul suferă de 12 boli şi ar fi suspect de cancer

Sorin Oprescu se află în arest din data de 7 septembrie, iar magistraţii de la Curtea de Apel au decis marţi, 6 octombrie, menţirea arestului preventiv.