Dorin Rotariu (Mouscron) şi Răzvan Marin (Standard Liege) au marcat în Cupa Belgiei

Dorin Rotariu și Răzvan Marin au marcat, miercuri, pentru echipele Royal Excel Mouscron, respectiv Standard Liege, în șaisprezecimile de finală ale Cupei Belgiei.

RomaniaTV.net
21 sept. 2017, 07:07
Dorin Rotariu (Mouscron) şi Răzvan Marin (Standard Liege) au marcat în Cupa Belgiei

Dorin Rotariu a marcat primele sale goluri pentru Mouscron, formație antrenată de Mircea Rednic, care s-a impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu, în fața echipei de ligă secundă Tubize. Taiwo Awoniyi (27) a deschis scorul pentru Mouscron, Dorin Rotariu (32) l-a majorat, apoi oaspeții au redus din diferență, prin Hugo Videmont (55), pentru ca Rotariu, jucător împrumutat de la FC Bruges, să închidă tabela (70).

Răzvan Marin a marcat al doilea gol al echipei Standard Liege, în meciul câștigat acasă cu 4-0 în fața formației de liga a treia KSK Heist. Carlinhos (30) a deschis scorul, Răzvan Marin a înscris un minut mai târziu, celelalte goluri fiind semnate de Orlando Sa (64) și Duje Cop (71). Standard a încheiat partida în zece oameni, Paul-Jose M’Poku fiind eliminat în min. 75.

Anderlecht Bruxelles s-a calificat și ea în optimi, după 1-0 în deplasare cu Westerlo. Unicul gol a fost înscris de Henry Onyekuru (66). La campioană, Nicolae Stanciu a intrat în minutul 71, iar Alex Chipciu a fost înlocuit în min. 63.

Royal Antwerp, formație pregătită de Ladislau Boloni, s-a calificat, marți, în optimi, după 2-0 cu SK Lierse.