Dorinel Munteanu îi răspunde lui Becali înainte de Dinamo-FCSB: „Are o patimă mai grea decât mine!”

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui Dorinel Munteanu, insinuând că tehnicianul ar avea probleme cu alcoolul. Totul a început după declaraţia făcută de actualul tehnician al Concordiei Chiajna, conform căreia venirea la Steaua (n.r. - actuala FCSB) ca antrenor a fost cea mai mare greşeală.

10 nov. 2018, 20:00
Dorinel Munteanu îi răspunde lui Becali înainte de Dinamo-FCSB: „Are o patimă mai grea decât mine!”

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei din Chiajna, a fost luat în colimator de Gigi Becali, care l-a acuzat că poate era beat când a dat o astfel de declaraţie despre Steaua şi că anumite substanţe i-ar fi „mâncat mintea”.

„Domnul Becali are o patimă mai grea decât mine, eu de a mea m-am lepădat. Dar a lui este gravă. Este mândria și, dacă știe ce este smerenia, îi spun să fie mai smerit. Eu am spus doar că a fost o greșeală personală să preiau Steaua. Să fie sănătos, să aibă mult succes și baftă în Derby-ul Dinamo de mâine”, a răspuns Dorinel Munteanu, la finalul partidei din Viitorul şi Chiajnă, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Atacul lui Becali a venit după ce Dorinel Munteanu declarase la Digi Sport Matinal că una dintre marile sale greşeli a fost că a renunţat la proiectul început la U Cluj şi s-a dus la Steaua, acolo unde a antrenat foarte puţin.

„Să își vadă de treaba lui, să-și vadă lungul nasului. E acolo unde e. Ce, nu are ce face? Te iei de FCSB? Vezi-ți de treaba ta. Stai în modestia ta. Când spui așa ceva, trebuie să te gândești înainte ‘Bă, dacă se supără ăla și zice și el ceva?’ Gândește-te! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta. Dacă nu, gândește-te!

Eu trebuie să-mi apăr oastea, familia. Eu sunt generalul. Dacă nu o fac, angajații mei spun ‘Uite împăratul, generaul nostru, e fricos”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„La Steaua au fost 5-6 meciuri. Consider că a fost cea mai mare greșeală sau una dintre cele mai mari, pentru că am acceptat, după un început de proiect la U Cluj, oferta … sau interesul patronului (n.r. – Gigi Becali, finanțatorul FCSB) de la momentul respectiv”, declarase Dorinel Munteanu la Digi Sport Matinal.