Dorinţa ELENEI UDREA de a-şi redecora celula „îngrozitoare” a ajuns şi în presa străină

Dorinţa Elenei Udrea de a-şi zugrăvi celula din arestul Poliţiei Capitalei a fost preluată şi de presa străină. Jurnaliştii de la The Telegraph scriu că fosta şefă PMP s-a oferit să redecoreze din banii proprii celula "îngrozitoare" în care se află închisă.

27 feb. 2015, 06:15
Dorinţa ELENEI UDREA de a-şi redecora celula „îngrozitoare” a ajuns şi în presa străină

The Telegraph scrie că pe vremea când a fost ministrul Turismului, Elena Udrea avea o reputaţie de femeie cu „gusturi fine” ce are o „slăbiciune pentru hainele elegante”. Acum, fosta şefă PMP vrea ca „pereţii celulei să fie tapetaţi,  caloriferele şi bările vopsite, iar mobila schimbată”, notează jurnaliştii britanici.

Citeşte şi: De ce i s-a luat ELENEI UDREA sutienul în AREST. Deputatul s-a întors în aceeaşi celulă

Totodată, The Telegraph relatează despre faptul că la nici două zile de când a ajuns în spatele gratiilor, fosta şefă PMP a fost „atât de nemulţumită” de condiţiile din arest încât a depus o cerere la reprezentanţii închisorii pentru a cere redecorarea celulei sale din banii proprii, dar şi curăţarea toaletei.

În plus, jurnaliştii britanici îl pomenesc şi pe avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, care a declarat presei că celula în care stă deputatul „este inumană, înjositoare, iar condiţiile din arest seamănă cu cele din lagărele de concentrare”.

Citeşte şi: Poliţia Capitalei a respins cererea Elenei Udrea de renovare a celulei în care stă

Fosta şefă PMP a primit însă o veste proastă. Conducerea Arestului Poliţiei Capitalei i-a respins cererea de renovare a celulei în care stă. Ea trebuie să doarmă în continuare în paturi din fier suprapuse şi să facă duş într-o baie fără uşă. Elena Udrea s-a plâns chiar de la tribuna Parlamentului de condiţiile precare din arest.