Dorinte pe care nicio femeie nu ar trebui sa astepte sa i le indeplineasca barbatul de langa ea

Fericirea din cuplu nu poate fi comparata cu nimic altceva, datorita afectiunii, sprijinului moral si a empatiei pe care le presupune. Asta nu inseamna insa ca iubitul tau are obligatia de a-ti furniza toate motivele de fericire din lume.

RomaniaTV.net
23 nov. 2014, 10:58
Dorinte pe care nicio femeie nu ar trebui sa astepte sa i le indeplineasca barbatul de langa ea

Exista lucruri pe care ti le poti oferi singura si pe care nu ar trebui sa le astepti niciodata de la barbatul de langa tine. La urma urmei, esti o femeie independenta si capabila sa-si genereze si singura mici bucurii. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa ti le ceri tie, nu jumatatii tale puternice:

1. Diamantele

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar asta nu inseamna ca esti fortata sa astepti pana sa ai si tu unul abia cand ti se va cere mana. Poti sa-ti cumperi si singura un inel, un colier sau o pereche de cercei cu diamante.

2. Vacanta perfecta

Foarte multe femei asociaza ideea vacantei perfecte cu luna de miere, insa fara a avea vreo garantie ca acestea chiar vor coincide. N-ar fi mai simplu sa iti planifici vacanta visurilor tale fara a astepta pana dupa casatorie pentru a avea parte de ea? Acum nu depinzi de nimeni si poti decide singura toate detaliile.

3. Iesirile in oras

N-ai nevoie sa fii invitata la o intalnire pentru a tine pasul cu cele mai fancy cluburi si restaurante din oras. Poti iesi singura sau cu prietenele tale inainte sa imbatranesti asteptandu-l pe Domnul Perfectiune.

Citeşte mai mult pe ele.ro