Gică Hagi a izbucnit ÎN DIRECT. „Noi avem rezultate, el stă şi vorbeşte!”

Gică Hagi i-a replicat dur lui Doru Isac, selecţionerul echipei naţionale "under 19", care îi criticase dur pe fotbaliştii de la lot.

29 iul. 2014, 20:04
Gică Hagi a izbucnit ÎN DIRECT. „Noi avem rezultate, el stă şi vorbeşte!”

„Dacă mă întrebaţi pe mine e cam puţin. Suntem la nivelul naţionalelor din Maldive sau Sri Lanka. Dacă e să comparăm cu marile forţe ar trebui să îmi fac bagajul şi să plec acasă. Am întîlnit nişte tineri ascultători, se vede că au determinare şi voinţă. Fotbalişti? Dacă aş fi antrenor la Nice, echipă modestă din Franţa, nu ştiu dacă aş lua vreunul. Sincer să vă spun, dacă aş fi tatăl multora dintre ei le-aş spune să se ducă la şcoală. Să înveţe şi ei o meserie, să facă o pîine bună, să înveţe să repare o maşină. În România cu siguranţă îşi găsesc echipe, dar la nivel european e prea târziu!”, a fost declaraţia cu care Doru Isac l-a enervat pe gică Hagi.

„A jucat el vreun meci în Champions League de ştie ce înseamnă astfel de meciuri? Are meciuri la turneele finale sau vreo 300 de meciuri în Liga I de ştie cu ce se mănâncă lucrul ăsta? De unde să ştie el ce înseamnă vestiarul lui Atletico Madrid sau Nice? O fi fost în călătorii pe acolo! Din care vorbesc şi eu! Să vedem faptele! El spune că nu avem nimic pentru că vrea să stea liniştit, a văzut ca are mult de muncă, ori vorbeşte în contul altcuiva. Un antrenor bun nu vine şi dă în jucători. Iar el asta a făcut prima dată. Cu atât mai mult că jucătorul ăla e un copil! Un antrenor bun zice că se duce să caute, să găsească şi să facă imposbilul. Eu am jucători buni, care au bătut pe Real sau Inter. I-au învăţat fotbal pe japonezi, iar la anul vor juca în prima divizie. Noi avem rezultate, el stă şi vorbeşte”, a spus Gică Hagi la Dolce Sport.