Elena Udrea solicită audierea în instanţă a lui Emil Boc şi Cătălin Predoiu în dosarul „Gala Bute”

Elena Udrea a solicitat vineri judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție audierea ca martori a fostului premier Emil Boc și a fostului ministru al Justiției Cătălin Predoiu, în dosarul ''Gala Bute''.

27 mai 2016, 11:19
Elena Udrea solicită audierea în instanţă a lui Emil Boc şi Cătălin Predoiu în dosarul „Gala Bute”

La termenul de vineri al procesului, inculpații din acest dosar au fost întrebați ce martori doresc să fie audiați și ce probe propun în apărarea lor. Elena Udrea i-a indicat, printre alții, pe Emil Boc, Cătălin Predoiu, Dorin Cocoș.

De asemenea, aceasta a solicitat efectuarea unei expertize financiare și trimiterea de adrese la Ministerul Dezvoltării pentru a fi puse la dispoziția instanței toate ordinele de ministru semnate de ea. În plus, Elena Udrea a cerut ca DNA să spună care este stadiul cercetărilor în cauzele disjunse din dosarul ”Gala Bute”.

Mai mult, Elena Udrea a ţinut să precizeze pe pagina sa de facebook că nu l-a acuzat de nimic pe Emil Boc, aşa cum a înţeles o parte din presă:

Deci, tocmai am terminat declaratia in dosarul pe care il am la ICCJ, supranumit Gala Bute. Astazi am vorbit despre promovarea brandului turistic al Romaniei in cadrul acestei Galei. Revin cu amanunte. 
Deocamdata vreau doar sa precizez ca nu am avut ce sa spun de domnul Boc, deci nu l-am acuzat de nimic, cu atat mai putin nu „l-am denuntat„, asa cum pare ca au inteles unii jurnalisti”, a scris Elena Udrea pe Facebook.