Dosar penal după showul erotic dintr-un club din Vaslui. Cum a fost pedepsită eleva „exibiţionistă”

Conducerea clubului în care a avut loc un show erotic urmează să fie anchetată pentru acte de exhibiţionism. Poliţiştii au mers în licee si au stat de vorbã cu elevii care au participat la petrecerea cu pricina, pentru a afla dacã printre ei s-au aflat si minori. Culmea, în seara respectivã, clubul a fost vizitat de douã ori de echipele de politie. Administratorul clubului susţine că nu a fost informat cu privire la un dosar penal.

RomaniaTV.net
09 mart. 2017, 11:11
Dosar penal după showul erotic dintr-un club din Vaslui. Cum a fost pedepsită eleva „exibiţionistă”

Showul erotic dintr-un club din Vaslui a ajuns în atentia politiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal în care efectueazã cercetãri cu privire la sãrvârsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice.

Chiar dacã nu au fost înregistrate plângeri de la pãrintii fetelor care se aflau în club în timpul spectacolului erotic si nici sesizãri cu privire la faptul cã la respectiva petrecere din club au participat minore, Inspectoratul Judetean de Politie s-a sesizat din oficiu în acest caz.

„Politistii s-au autosesizat si efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice. La articolul 375 din Codul Penal se precizeazã cã fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fãrã drept imagini ce prezintã explicit o activitate sexualã ori sãvârseste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseste cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendã”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonicã, potrivit vremeanoua.ro.

Cu putin timp înainte de începerea spectacolului erotic, clubul a avut controlat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Economice, Ordine Publicã si Investigatii Criminale. Reprezentantii politiei au precizat cã în cadrul acestei actiuni au fost verificate eventualele elemente turbulente, precum si dacã sunt servite bãuturi alcoolice minorilor.

Administratorul clubului a spus cã nu a fost informat cu privire la acest dosar penal.

Părinţii fetei care a participat la showul erotic au ales să îşi pedepsească fiica. I-au luat tableta si au lãsat-o într-un singur rând de haine. De asemenea, i-au spus cã, pentru o perioadã de timp, nu va avea voie sã iasã din casã decât la scoalã.

Citeşte şi Show XXX într-un club din Bucureşti. S-au dezbrăcat TOTAL pe scenă VIDEO