DOSAR PENAL în cazul Iuliei Ionescu, ELEVA DISPĂRUTĂ de acasă

Un dosar penal a fost deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în cazul Iulia Ionescu, eleva din Bucureşti care a dispărut de acasă săptămâna trecută, potrivit România TV. Acuzaţia principală este lipsire de liberate. Poliţia caută toate persoanele care au ajutat-o pe fată să fugă de acasă.

RomaniaTV.net
16 feb. 2014, 16:06
DOSAR PENAL în cazul Iuliei Ionescu, ELEVA DISPĂRUTĂ de acasă

Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri din Capitală. Ea a fost găsită sâmbătă după-amiază, în Suceava. Sâmbătă seară, Iulia Ionescu a ajuns în Bucureşti cu maşina poliţiei.

Fata a dat la poliție o declarație de câteva pagini, în care a scris de ce a plecat de acasă și unde a fost în cele patru zile. Fata a mărturisit că a fost în pelerinaj la mai multe mănăstiri.

Citeşte şi: PRIMA DECLARAŢIE A DUHOVNICULUI Iuliei Ionescu. Ce a spus preotul despre eleva dispărută

Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul „Sfântul Sava”. Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. Surse din anchetă au spus că tânăra ar fi lăsat mamei un bilet în care i-a spus că vrea să se călugărească.

VEZI ŞI: CONTROVERSE în cazul IULIEI IONESCU. Ce le-a spus eleva dispărută părinţilor şi ce spun anchetatorii