Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu maşina în sala de aşteptare a UPU de la Spitalul din Craiova: „Am crezut că e BOMBĂ”

Bărbatul care a intrat cu maşina, sâmbătă seară, în uşile de acces de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele lui a fost deschis dosar penal, cercetările în acest caz fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Şoferul este cercetat în libertate.

RomaniaTV.net
20 ian. 2019, 07:57
Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu maşina în sala de aşteptare a UPU de la Spitalul din Craiova: „Am crezut că e BOMBĂ”

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, care a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, se afla la spital cu soţia şi copilul său de 17 ani, care ar fi avut probleme la un deget. Sătul să aştepte, omul a tras maşina în faţa UPU a Spitalului din Craiova, a ridicat capota, apoi a intrat în autoturism şi pur şi simplu a trecut cu el prin uşile de la urgenţe şi a distrus totul în cale. 

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

Activitatea medicilor a fost întreruptă zeci de minute, iar pacienții bolnavi au fost nevoiți să stea în frig, în plină iarnă.

„N-am realizat ce se întâmplă. Am zis că e explozie, că e bombă. N-am auzit decât o bubuitură puternică”, a declarat un angajat al spitalului.

În urma incidentului, şoferul vinovat a fost rănit. Bărbatul a declarat că a intrat din greşeală cu maşina în spital, însă cazul este cercetat de poliţie şi parchet.