Dosar penal pentru fiul unui liberal după un atac cu sticle incendiare la sediul PSD Giurgiu

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Cătălin Constantin Georgescu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere după ce un tânăr din municipiul Giurgiu a aruncat cu sticle în sediul PSD Giurgiu.

RomaniaTV.net
04 dec. 2017, 10:31
Dosar penal pentru fiul unui liberal după un atac cu sticle incendiare la sediul PSD Giurgiu

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr ar fi aruncat cu o sticlă spre sediul PSD. În urma sesizării, a fost identificat autorul, pagubele sunt nesemnificative, dar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere”, a declarat comisar şef de poliţie Cătălin Constantin Georgescu.

Conform acestuia, actiunea a fost una individuala, nu s-a produs in timpul vreunui protest.

„Această acţiune s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproximativ la orele 4:00, şi au fost de fapt două sticle incendiare, cu motorină probabil, pentru că s-a cunoscut locul unde a ars. Nu sunt pagube, doar urme pe zid, pentru că prima a lovit în zid, iar cu a doua a vrut probabil să spargă uşa, dar a ricoşat în zid şi apoi în gard, unde s-a stins şi se şi vede un pic ars. La ora aceea, nu ştiu cine a sunat la 112, probabil trecători sau cetăţenii care locuiesc în blocurile din apropiere”, a precizat Mariana Brăgaru, de la Biroul de Presă al IPJ Giurgiu.

În urma măsurilor urgente dispuse de comanda IPJ Girgiu, la scurt timp, în apropiere, a fost depistat autorul faptei în persoana lui Dinu Mihai Ciprian, în vârstă de 19 ani, fiul lui Dinu Florian, membru PNL.