Dosare desecretizate! Două evenimente extraterestre incredibile, relatate de agenţii KGB

"Fenomenul OZN este real și ar trebui să-l privim cu seriozitate și să îl studiem", spunea Gorbaciov, în anul 1990. "Declar acest lucru în cunoștință de cauză, ca urmare a lecturării unor rapoarte KGB."

RomaniaTV.net
01 mai 2018, 11:31
Dosare desecretizate! Două evenimente extraterestre incredibile, relatate de agenţii KGB

KGB-ul a deținut un număr impresionant de rapoarte privind evenimente extraterestre. Vă prezentăm câteva cazuri.

Un OZN aterizează în Estonia

În seara zilei de 23 martie 1990, E. Pavlov, ofițer în garnizoana din Kohtla-Iarve, Estonia, ieșind pe balconul casei sale, a zărit un obiect silențios în formă de disc, înconjurat de lumini galbene, strălucitoare.

Pavlov și soția sa au observat cum obiectul a coborât și a planat la aproximativ 1,5 m de sol, lângă substația electrică, la o distanță de 150 m de ei. Privind cu binoclul, Pavlov a putut vedea că obiectul avea un diametru de aproximativ 15 m și o înălțime de 7 m.

Câțiva localnici au încercat să se apropie de obiect și acesta a zburat în direcția Leningrad.
Pe 27 martie 1990, un obiect asemănător și-a făcut apariția la aceeași oră și a aterizat lângă substație. De această dată, Pavlov a făcut mai multe fotografii. OZN-ul s-a întors și în noaptea următoare, când a fost observată de sute de persoane.

Extratereștrii la Kairma

18 mai 1990, satul Kairma de lângă Frunze, în Kirghizia. Nu fusese prea cald în timpul zilei și nu erau semne de furtună, deși aceasta a izbucnit la căderea serii. La ora 21.40, când ploaia aproape încetase, Dima, un băiat de zece ani, a ieșit din casă. A intrat imediat înapoi, îngrozit. Mamă, extratereștrii sunt aici, a strigat îngrozit.

Mama a ieși din casă și conform declarațiilor, am văzut creaturi cu o înălțime de un metru, care purtau căști, iar la mâini aveau trei degete ascuțite ca niște gheare. Pășeau ușor ca și cum ar fi alunecat.

În spatele casei se afla un canal plin cu apă. În momentul în care pe șosea s-a apropiat o mașină, creaturile au sărit în apă și au rămas ascunse până când mașina a trecut. Dima și mama sa au fost martori la acest eveniment timp de zece minute, perioadă în care nu s-au putut deplasa, picioarele le erau paralizate.

La 23.30, deasupra Kairmei s-a auzit un zgomot puternic, voltajul sistemului de transmisie a energiei a început să fluctueze. La scurt timp, lumina electrică s-a întrerupt. O oră mai târziu, un obiect uriaș cu forma unui disc a zburat deasupra localității.

Pe 21 mai, nouă obiecte stranii au apărut pe cer deasupra localității. Se deplasau cu mare viteză, într-o anumită ordine, în grupuri de câte trei.

Opt zile mai târziu, la silozul din apropierea localității avea să se producă un incident. Muncitorii care lucrau în interiorul silozului au observat pe câmpul din apropiere mai multe creaturi care aveau dimensiuni de un metru. În momentul apariției lor, vitele de pe câmp au fugit speriate.

Sursa: efemeride.ro