Dosarul lui Gigi Becali, trimis la Cotroceni în vederea graţierii

Dosarul lui Gigi Becali a fost trimis la Cotroceni în vedere analizării lui. Avocatul lui Becali speră ca preşedintele Traian Băsescu să dispună graţierea latifundiarului din Pipera.

03 feb. 2014, 10:19
Dosarul lui Gigi Becali, trimis la Cotroceni în vederea graţierii

Unde sistemul judiciar greşeşte, se poate interveni prin graţiere„, susţine avocatul Cătălin Dancu. Potrivit România TV, avocatul a declarat că dosarul lui Gigi Becali a fost trimis la Cotroceni pentru a fi analizat. Mai mult, Dancu susţine că documentele arată unele greşeli grave, iar soluţia pentru îndreptarea lor ar fi o graţiere oferită de preşedintele Băsescu.

„Eu m-am gândit de mult la graţiere. Am avut şi această discuţie cu Gigi Becali. Eu am spus din momentul în care am acceptat să verificăm cauza schimburilor de terenuri şi am lămurit problema unor greşeli grave acolo. Consider că intervenţia preşedintelui ar fi tocmai pentru a arăta opiniei publice că şi acolo unde sistemul judiciar greşeşte se poate interveni legal prin instrumentele care îi dau posibilitatea preşedintelui de a graţia. Acum rămâne să vedem în ce masură, într-adevăr, specialiştii de la Palatul Cotroceni, analizând toată această documentaţie a dosarului a schimbului de terenuri va considera într-adevăr că erorile la care am făcut referire sunt cele pe care le-am semnalat. Şi s-ar putea interveni prin acest act de graţiere”, a explicat avocatul lui Becali.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, lovitură DURĂ în instanţă: „O să mă aveţi pe conştiinţă!”