DOSARUL TRANSFERURILOR: Jean Pădureanu mănâncă de Paşte pastramă de oaie, la închisoare

Jean Pădureanu are şanse mari să fie elliberat condiţionat din detenţie imediat după Paşte, când magistraţii vor judeca cererea sa de eliberare condiţionată. Până atunci, sora fostului preşedinte de la Gloria Bistriţa îi va face o vizită la Jilava în Vinerea Mare, cu un pachet de alimente.

08 apr. 2015, 09:21
DOSARUL TRANSFERURILOR: Jean Pădureanu mănâncă de Paşte pastramă de oaie, la închisoare

Jean Pădureanu speră ca luna această să iasă din închisoare, după ce judecătorii vor admite eliberarea sa condiţionată. Dosarul său medical, ataşat cererii de eliberare conţine, printre altele, Alzheimer, diabet şi montarea unui stimulator cardiac. Luna trecută, la un an de la condamnarea sa, Jean Pădureanu a împlinit 78 de ani şi a avut dreptul la două vizite.

Citeşte şi DOSAR TRANSFERURI: Jean Pădureanu este ţinut legat de pat noaptea la Jilava

Luna aceasta, fiind şi Paştele, Pădureanu are dreptul tot la două vizite, iar sora sa va ajunge la Jilava în Vinerea Mare. Romeo Grec, un apropiat al fostului preşedinte al Gloriei Bistriţa a declarat pentru ziarulring.ro: „Se duce sora lui cu pachet. Îi duce câte un pic din fiecare. Nea Jean este gurmand, îi place viaţa. Îi place să mănânce tot ce e din carne şi peşte, mai ales de sărbători. E un tip foarte pofticios. Îi place şi o gură de palincă, dar asta de aici are 52 de grade. Şi un vin, dacă este natural, dar el are un regim special la alimentaţie din cauza diabetului. El mai gustă şi acum, dar doar atât.

O să-i mai ducă şi un pic de pastramă de oaie, dar atât, pentru că trebuie să se încadreze în limita a 10 kilograme. Nu poate să îi ducă decât alimente din comerţ, bine ambalate în vid, şi trebuie să arate şi bonurile că le-a cumpărat„.

Citeşte şi Jean Pădureanu scrie o carte despre BLATURILE din FOTBALUL ROMÂNESC

După perioada Sărbătorilor de Paşte, judecătorii vor examina cererea lui Jean Pădureanu de eliberare din penitenciar, din motive medicale.