Ce fac SOŢIILE condamnaţilor în DOSARUL TRANSFERURILOR – VIDEO

Au plâns nopţi în şir când şi-au văzut soţii în puşcărie, dar au hotărât că este timpul să se resemneze şi să meargă mai departe. Vorbim de soţiile greilor arestaţi în Dosarul Transferurilor, care au preluat afacerile oamenilor de fotbal.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 05:57
Ce fac SOŢIILE condamnaţilor în DOSARUL TRANSFERURILOR – VIDEO

Recent, fotoreporterii Click au surprins-o pe soţia lui Cristi Borcea la şantierul deschis la Ştrandul Dâmboviţa, pe care Cristi Borcea l-a concesionat în 2010.

Conştientă că trebui să ducă mai departe afacerile soţuluu, Alina Vidican a renunţat la tocuri şi şi-a luat atribuţiile de şef de şantier, dând indicaţii preţioase. Alina supraveghează reamenajarea celor două ştranduri deţinute de soţul ei, dar şi ridicarea unui complex pentru evenimente într-o zonă strategică a Capitalei.

Şi soţia lui Gică Popescu a luat pe cont propriu afacerile fotbalistului. Nu a avut încotro şi, după întemniţarea soţului ei, Luminiţa a trebuit să se replieze şi să preia frâiele casei şi ale afacerilor. De ceva vreme, Luminiţa este văzută tot mai des plecând de acasă ca să rezolve problemele soţului.

Soţia lui George Copos pare că s-a consolat mai repede cu ideea că rapidistul este după gratii. Ea îşi urmează cursul firesc al vieţii şi chiar iese la plimbare în parc. Copos are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni.