Două accidente grave în Olt, pe DN 65. Şase persoane sunt rănite

Șase persoane au suferit diferite traumatisme după ce au fost implicate în două accidente rutiere produse duminică după-amiaza în județul Olt, pe DN65, la Optași și la Pădurea Saru, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

RomaniaTV.net
08 oct. 2017, 14:52

În accidentul rutier produs la Optași au fost implicate două autoturisme și au fost rănite trei persoane, unul dintre răniți rămânând blocat în mașină după impact.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, persoana încarcerată, șofer al unuia dintre autoturisme implicate în accidentul din Optași a fost scoasă din mașină de către echipajul de descarcerare și a fost preluată, conștientă, de către echipajele medicale.

Pompierii stației Scornicești cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit la un accident rutier produs pe E574, la Optași. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, unul dintre șoferi rămânând încarcerat. Bărbatul blocat în mașină, în vârstă de 50 de ani, din București, a fost extras la scurt timp din autoturism și a fost preluat de echipajele medicale, conștient. Pacientul prezenta dureri la bazin și coloana vertebrală și a fost transportat la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au fost transportați și o femeie de 51 de ani, din București, cu traumatism toracic, precum și un bărbat, de 46 de ani, din Oțelul Roșu„, a precizat Alin Băsășteanu.

În accidentul de la Pădurea Saru (DN65, E574) a fost implicat un autoturism în care se aflau trei tineri, toți prezentând traumatisme și fiind transportați la spital.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, din Slatina, acuza dureri la mâini și picioare și prezenta escoriații, iar două pasagere din mașină, una în vârstă de 20 de ani și alta de 22 de ani, prezentau traumatisme în zona toracică, lombară și totodată multiple escoriații. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, automobilul a ieșit de pe carosabil, s-a răsturnat și a revenit pe roți, oprindu-se la circa 10 metri de carosabil, în interiorul pădurii. Cei trei tineri implicați în accident au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina de către echipajele SMURD și de Ambulanță.