Două accidente grave s-au produs pe Valea Oltului în interval de numai o oră

Două accidente rutiere grave, soldate cu un mort şi cinci răniţi s-au produs, marţi după-amiază, pe Valea Oltului, în decurs de o oră, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

01 iul. 2014, 15:37
Două accidente grave s-au produs pe Valea Oltului în interval de numai o oră

„În jurul orei 17.00 s-a produs primul accident de circulaţie, un Mercedes înmatriculat în Bulgaria care venea dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, pe fondul vitezei excesive, în zona localităţii Proieni, a intrat în parapeţii de beton, iar maşina a fost apoi reproiectată pe carosabil. În urma impactului o femeie de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, iar copiii minori ai acesteia precum şi conducătorul auto au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Traficul a fost blocat total pe ambele sensuri, dar s-a reluat în urmă cu câteva minute”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Capitală. Un taxi a fost proiectat într-un copac, iar clienta a ajuns la urgenţe VIDEO

Însă, în jurul orei 18.00, la 20 de kilometri spre Sibiu, pe raza localităţii Câineni, un alt accident de circulaţie a dus la blocarea parţială a traficului. Un VW care venea dinspre Râmnicu Vâlcea a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR, ambii pasageri ai autoturismului fiind răniţi şi necesitând transportarea la spital.

Citeşte şi Şofer rănit grav, după ce a intrat frontal într-o ambulanţă