Două eleve din FOCŞANI au vrut să se SINUCIDĂ împreună, aruncându-se de pe un bloc FOTO VIDEO

Momente de panică în centrul municipiului Focşani după ce două copile de 13 ani au încercat să se sinucidă împreună. Fetele s-au urcat pe un bloc şi au ameninţat că se aruncă în gol. Părinţii şi jandarmii au venit într-un suflet şi s-au rugat de ele să nu facă aşa ceva. Fetiţele au renunţat în ultima clipă la planul lor. Copilele au fost deja luate de acasă, întrucât au povestit că erau bătute crunt de părinţi. 

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 14:22
Două eleve din FOCŞANI au vrut să se SINUCIDĂ împreună, aruncându-se de pe un bloc FOTO VIDEO

Sătule de bătăile de acasă, două eleve din Focşani s-au luat de mână, s-au urcat pe un bloc de patru etaje şi au ameninţat că se aruncă. Înainte însă, fetele de clasa a V-a şi a VI-a au vorbit cu copiii din faţa blocului, explicându-le că este ultima oară când le vor mai vedea, potrivit România TV.

Citeşte şi Gestul ŞOCANT al unui jandarm: L-a împuşcat ca să îi SALVEZE VIAŢA VIDEO

Din fericire, unul dintre minori a sunat de urgenţă la 112 în momentul în care a auzit ce vor să facă cele două copile. Jandarmii şi părinţii fetelor au venit într-un suflet şi s-au rugat de micuţe să renunţe la gestul extrem. 

Inedit este faptul că una dintre ele a şi lăsat un bilet de adio. Într-un final, elevele au fost convinse să coboare şi sunt în afara oricărui pericol. Ele au povestit cum au recurs la acest gest deoarece erau abuzate de părinţi, fiind tunse sau bătute în momentul în care luau note mici la şcoală.

Protecţia Copilului a deschis o anchetă, iar cele două eleve au ajuns în grija statului. Fetele au povestit că treceau prin adevărate chinuri atunci când luau note mici: erau bătute de părinţi şi batjocorite. Una dintre ele a lăsat şi un mesaj de adio în spunea că nu mai suportă bătăile crunte. Fetele sunt acum consilitate de psihologi, iar părinţii riscă să fie decăzuţi din drepturi.

Citeşte şi Un condamnat din DOSARUL TRANSFERURILOR, la un pas de SINUCIDERE în închisoare. Ce măsuri au luat gardienii