Două fetiţe au fost lovite de o maşină în judeţul Buzău

Două fetiţe au fost lovite de o mașină în județul Buzău, după ce au ieșit în viteză dintr-un magazin și au sărit în fața autoturismului prin spatele unui camion.

13 oct. 2017, 08:18
Două fetiţe au fost lovite de o maşină în judeţul Buzău

Fetele de opt şi zece ani au făcut cumpărături la un magazin din localitatea buzoiană Bălăneşti, comuna Cozieni, și au ieșit în trombă, sărind pur și simplu în fața unei mașini conduse de o femeie de 47 de ani, din Ojasca, potrivit libertatea.ro.

Accidentul s-a petrecut, vineri dimineaţă, pe drumul judeţean 203 L, în localitatea buzoiană Bălăneşti, când cele două copile au făcut cumpărături la un magazin din sat, iar la ieşire au sărit în faţa unei maşini care le-a lovit. Din primele date a reieșit că cele două fete de opt și zece ani ar fi ieșit din magazin și ar fi traversat şoseaua prin spatele unui camion care transporta marfă în faţa unității comerciale.

Mașina condusă de femeia de 47 de ani, din Ojasca, se deplasa dinspre Buzău către Brăieşti.

Faptul că evenimentul s-a produs în localitate, iar şoferiţa circula cu viteză moderată a făcut ca cele două fetiţe să scape cu viaţă. Ele au fost rănite, însă din primele date starea lor nu ar fi gravă.

Citeşte şi Accident grav în Sibiu: Doi copii şi un adult, răniţi după ce căruţa nesemnalizată cu care circulau a fost lovită de o maşină