Două incendii la case, produse în acelaşi timp: un bărbat a murit carbonizat

Pompierii bistriţeni au fost nevoiţi să intervină, sâmbătă după-amiază, la două incendii produse aproape simultan, care au cuprins o casă din localitatea Aluniş şi anexele alteia din localitatea Rusu de Sus, primul incendiu ducând şi la decesul unui bărbat.

RomaniaTV.net
03 nov. 2018, 15:21
Două incendii la case, produse în acelaşi timp: un bărbat a murit carbonizat

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la Aluniş a fost cuprinsă de flăcări o casă veche, construită din lemn şi chirpici, în suprafaţă de aproximativ 100 mp, care a fost distrusă în totalitate.

În interiorul casei a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 64 ani, a confirmat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Diana Pintea.

La Rusu de Sus, incendiul a izbucnit la garaj, după care s-a extins şi la un adăpost de animale. Suprafaţa afectată este de aproximativ 100 mp, incluzând garajul, adăpostul porcinelor şi, parţial, şura.

Proprietarul casei, un bărbat de 50 ani, a încercat, în timpul incendiului, să îşi salveze animalele şi s-a ales cu arsuri la nivelul feţei, fiind transportat la spitalul orăşenesc Beclean pentru îngrijiri.

Cauzele incendiilor sunt în curs de stabilire.