Două persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un camion încărcat cu pachete şi un TIR

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier în care au fost implicate un camion încărcat cu pachete de coletărie şi un TIR, pentru scoaterea unuia dintre răniţi fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Aciidentul s-a produs pe DN 7.

06 oct. 2018, 09:53
Două persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un camion încărcat cu pachete şi un TIR

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, sâmbătă, a avut loc un accident pe DN 7, în localitatea Bujoreni, în care au fost implicate un camion încărcat cu pachete de coletărie şi un TIR.

În urma evenimentului au rezultat două victime. Şoferul camionului era încarcerat, autovehicul fiind răsturnat într-o parte. De asemenea, a fost rănit TIR-ului. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Cadrele medicale au stabilit că şoferul TIR-ului a suferit escoriaţii la picioare, refuzând transportul la spital. Conducătorul camionului a fost scos de echipajul de descarcerare, era conştient şi suferise traumatisme la picioare şi la nivelul capului.

În urma accidentului traficul rutier a fost blocat parţial pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia revenind la normal.