ŞOCANT. Şi-a UCIS soţia înainte de SĂRBĂTORI, a petrecut REVELIONUL cu prietenii şi apoi s-a sinucis

Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale din Costeşti, judeţul Argeş. În casa omului, anchetatorii au găsit şi o femeie moartă, iar pe trupul acesteia erau urme de violenţă. Legiştii au ajuns la concluzia că femeia era moartă de două săptămâni.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 10:08
ŞOCANT. Şi-a UCIS soţia înainte de SĂRBĂTORI, a petrecut REVELIONUL cu prietenii şi apoi s-a sinucis

Descoperire macabră în cursul dimineţii de luni în localitatea Costeşti, judeţul Argeş. Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o magazie din gospodăria sa. În casă, anchetatorii au găsit şi o femeie moartă. Aceasta a avut parte de un sfârşit violent.

În urma anchetei, au ieşit la iveală o serie de detalii halucinante. Probele arată că bărbatul a ucis-o pe femeie în urmă cu două săptămâni, iar el s-a sinucis abia acum. În tot acest timp, omul a ţinut cadavrul în casă, unde a petrecut cu prietenii, de sărbători. Bărbatul a ţinut cadavrul concubinei în casă şi le-a spus prietenilor că mirosul greu din locuinţă vine de la nişte carne stricată.

Citeşte şi Descoperire macabră în Năvodari. Ce au găsit pompierii într-o garsonieră, alertaţi fiind de vecini

Cel care a găsit cadavrele este un bărbat, vecin al victimelor. În casă, concubina era moartă, iar partenerul era spânzurat în curte. Autorităţile cred că este vorba despre o crimă, urmată de o sinucidere. Oamenii legii încearcă să determine ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.