Două profesoare, sex în grup cu un elev de 16 ani. Totul a fost filmat

Doua profesoare de engleza, acuzate ca au facut sex in grup cu un elev de 16 ani, au fost eliberate pe cautiune dupa doar 2 zile petrecute in spatele gratiilor.

14 dec. 2014, 12:34
Două profesoare, sex în grup cu un elev de 16 ani. Totul a fost filmat

Shelley Dufrense, 32 de ani, si Rachel Respess, 24 de ani, au platit cate 7.000 de dolari pentru a fi eliberate.

Michael Glaser, seful Politiei din Kenner, SUA, a spus ca profesoara mai tanara a fost cea care a provocat tot scandalul, dupa ce i-a invitat pe elev si pe colega ei la ea acasa, pe 12 septembrie.

Profesoară de 35 de ani, acuzată că a întreţinut RELAŢII SEXUALE cu doi elevi minori

Potrivit New York Daily News, odata ajunsi acolo, Rachel Respess a facut sex cu elevul, in timp ce Shelley Dufrense a inceput sa o sarute intim. Acum politistii vor sa verifice daca zvonul potrivit caruia cei trei s-au filmat in timpul partidei de sex este adevarat.

CITEŞTE ŞI: Relaţie BOLNĂVICIOASĂ între un elev şi o profesoară. Vezi ce s-a întâmplat după ce au făcut SEX

CITEŞTE ŞI: O PROFESOARĂ căsătorită a făcut sex pe bancheta din spate a unei maşini cu un ELEV DISLEXIC

Pe parcursul anchetei, politistii au stabilit ca inainte de de acest incident, elevul ar fi facut sex de mai multe ori cu Shelley Dufrese. In timpul audierilor, insa, alti elevi au declarat ca elevul si cele doua profesoare ar fi facut sex in grup de mai multe ori.

Elevul in cauza a declarat ca nu a fost obligat sa participe la partida de sex, insa, pentru ca este minor, cele doua profesoare vor raspunde penal pentru fapta lor. Ele risca pana la 17 ani de inchisoare.

A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA