Două românce s-au căsătorit în Italia, una cu cealaltă. Un alt cuplu lesbian are o fetiţă

Două românce s-au căsătorit în Italia după o relație de 16 ani. Liliana Crăciun de 50 de ani este născută în Brăila, și Ramona Dinescu, de 42 de ani din Bistrița, și-au unit destinele căsătorindu-se civil în orășelul Sassari.

14 iul. 2018, 10:45
Două românce s-au căsătorit în Italia, una cu cealaltă. Un alt cuplu lesbian are o fetiţă

Liliana și Ramona sunt două femei românce care au emigrat în Italia pentru a-și face un trai mai bun. Sunt împreună încă de când erau în România, dar relația lor a putut fi oficiată abia după zece ani petrecuți în Italia, scrie Rotalianul.

Viața din Italia le-a avantajat și au fost primite foarte bine în Italia.”În Nuoro am găsit mulți prieteni. Orașul ăsta a devenit a doua mea casă și aici am decis să ne căsătorim. Am fost foarte bine primită aici”, a spus Ramona. Ela au mai spus că şi-au ţinut relaţia ascunsă mai mulţi ani, potrivit libertatea.ro

O altă româncă s-a căsătorit cu iubita sa în Italia. Daniela Dîrlea, de 28 de ani, s-a căsătorit cu Sarah Cosimato  și-a unit destinul cu iubita sa, Sarah Cosimato , de 38 de ani. Ele sunt împreună de 3 ani şi au o fetiţă de 1 an pe care o cresc împreună.