Dovedit ştiinţific. 10 reguli care îţi pot influenţa viaţa în mod pozitiv

Nu este deloc simplu să îţi faci viaţa frumoasă. Ţine de atitudine, de noroc, de locul în care trăieşti, de vreme, de bani, de prieteni, de mai toate lucrurile din lume. Există însă câteva reguli care te pot ajuta să treci cu bine prin viaţă, să ţi se întâmple chestii pozitive. Jurnaliştii de la Plash.in au realizat un top cu 11 reguli care îţi pot influenţa viaţa în mod pozitiv.

RomaniaTV.net
25 feb. 2016, 14:01
Dovedit ştiinţific. 10 reguli care îţi pot influenţa viaţa în mod pozitiv

1. Încearcă să te adaptezi vremii. Cercetătorii au descoperit că există o legătură evidentă între starea de spirit a oamenilor şi cea a vremii.

Un studiu realizat anul trecut a demonstrat că oamenii sunt cei mai fericiţi la 25 de grade Celsius. Nici prea cald, dar nici prea frig. Aşa că setează această temperatură la serviciu sau acasă. S-ar putea să te ajute, cine ştie.

Citeşte şi  Semne că eşti nefericit pe care ar trebui să le iei în serios

2. Fericirea este ereditară! Deşi pare incredibil, cercetătorii au demonstrat că fericirea este strâns legată de ereditate.

Studiind arborele genealogic al mai multor familii, au descoperit că cine provine dintr-o familie optimistă, motivantă şi pozitivă, are şanse mai mari să fie mai fericită decât cei care se trag dintr-un cuplu de negativişti, doborâţi de provocările vieţii. Aşa că, dacă vrei să fii fericit(ă), caută să ai alături un om care să fie optimist.

3. Un alt sfat, valabil pentru ambele sexe. Găseşte-ţi un partener sexy. Cu cât aratâ mai bine fizic, cu atât vei avea şanse mai mari să fii fericit(ă).

Citeşte mai multe detalii pe GadgetReport.ro