Dovedit ştiinţific. Ce efecte are rugăciunea asupra ta

Un savant rus vine cu o explicaţie ştiinţifică uluitoare. Tu ştii ce efecte are rugăciunea asupra ta? Fiecare religie, credinţă, ideologie se bazează pe anumite principii. Unele dintre ele sunt comune, altele diferă de la o confesiune la alta. Ceea ce au în comun toate religiile din lume este rugăciunea. 

15 feb. 2016, 15:10
Dovedit ştiinţific. Ce efecte are rugăciunea asupra ta

Valeri Slezin, profesor la Institutul de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica „Behterev” din Sankt Petersburg a facut in anul 1986 o cercetare cu privire la impactul rugaciunii asupra psihicului uman, scrie Formula AS.

Legendele potrivit carora mii de oameni se vindeca de tot felul de necazuri prin simpla rugaciune facuta la o icoana sfintita sau facatoare de minuni nu sunt niste simple elucubratii, sustine savantul rus.

Omul trece dincolo de realitatea faptica

„In momentul rugaciunii, lobul parietal al creierului, raspunzator de orientarea in spatiu, de procesarea informatiilor senzoariale, din motive inca nedeslusite, se inchide si omul pierde legatura cu mediul inconjurator trecand dincolo de realitatea concreta”, spune savantul rus.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com