Dr. Oz te învaţă cum să scapi de riduri cu o cremă naturală, pe care o poţi prepară în casă

Odata cu inaintarea in varsta isi fac aparitia ridurile, insa nu dispera. Exista numeroase metode prin care le poti estompa, iar cea mai simpla este reteta dr. Oz.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 07:01

Celebrul dr. Oz a dezvaluit o reteta de crema antirid, pe care o poti prepara chiar la tine acasa, cu ajutorul a trei ingrediente.

Asadar, pentru a pregati crema antirid ai nevoie de:

– 2 -3 lingurite de iaurt
– o jumatate de banana coapta
– o lingurita de miere

Amesteca toate ingredientele intr-un bol, dupa care aplica amestecul pe fata si lasa-l sa se usuce timp de 15-20 de minute. La final, clateste cu apa calduta, apoi cu apa rece.

De asemenea, o alta reteta pe care o poti incerca este una pe baza de ulei de cocos si ulei de migdale. Asadar, amesteca 50 ml de ulei de migdale dulci, doua linguri de ulei de cocos, doua linguri de ceara, o lingurita de vitamina E si o lingura de unt de shea. Amesteca toate ingredientele intr-un borcan, dupa care aseaza borcanul intr-un vas cu apa calda. Cand toate ingredientele s-au omogenizat, toarna amestecul intr-un borcanel gol de crema si lasa-le la temperatura camerei pana se racesc ingredientele, dupa care o pastrezi la rece. Aplica crema dimineata si seara, dupa demachiere. Efectele se vor vedea in scurt timp.