Dragnea, noi precizări despre demisia lui Sturzu: Nu ştim dacă avea de unde să DEMISIONEZE. Nu i se găseşte ADEZIUNEA

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit să comenteze, luni, afirmațiile deputatului Mihai Sturzu privind demisia sa din formațiunea social-democrată, spunând că, deocamdată, nu se găsește în arhive adeziunea lui Sturzu la Partidul Social Democrat.

14 dec. 2015, 17:27
Dragnea, noi precizări despre demisia lui Sturzu: Nu ştim dacă avea de unde să DEMISIONEZE. Nu i se găseşte ADEZIUNEA

Am fost sfătuit să mă abțin. Am o singură întrebare, pe care nu o am numai eu, o au și colegii mei. Încearcă colegii mei de la Secretariatul general, astăzi — mâine, să afle de unde și-a dat demisia (Sturzu — n.r.) că nu știm dacă avea de unde să-și dea demisia. Nu i se găsește adeziunea, dar, probabil că, până la urmă, vor găsi acest lucru„, a declarat președintele PSD, la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Mihai Sturzu a anunţat că îşi dă DEMISIA din PSD. Dragnea: „Nu l-a rugat nimeni să rămână”

Liviu Dragnea a spus că ar fi „un caz unic în lume ca cineva care nu a fost membru PSD să fie șef la TSD și să mai și candideze ca deputat în 2012”, scrie Agerpres.

„Repet, i-am rugat, totuși, să verifice. Au verificat în arhive, în evidențele partidului din toate organizațiile și nu se regăsește, dar, probabil, că încă nu au căutat peste tot”, a completat președintele PSD.

Deputatul Mihai Sturzu s-a prezentat luni la Parlament pentru a-și depune demisiile din Partidul Social Democrat și din grupul parlamentar al social-democraților din Camera Deputaților.

Citeşte şi: Mihai Sturzu a demisionat şi din grupul social-democrat de la Camera Deputaţilor