Liviu Dragnea a mers cu elicopterul la serbările de la Ţebea: E plătit de mine pe persoană fizică

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a recunoscut că a mers, în weekend, la serbările de la Ţebea cu un elicopter închiriat. Dragnea a completat că a preferat să meargă cu elicopterul "siguranţa" sa, iar costul deplasării au fost suportat de el, "pe persoană fizică". 

RomaniaTV.net
12 sept. 2017, 10:51
Liviu Dragnea a mers cu elicopterul la serbările de la Ţebea: E plătit de mine pe persoană fizică

 

Întrebat cât a costat deplasarea cu elicopterul la Ţebea, Liviu Dragnea a răspuns: „Ei, asta-i bună… nu vreau să stric piaţa”.

De asemenea, întrebat de ce a ales să meargă cu elicopeterul, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că pentru „siguranţa” sa.

„Siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”, a completat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia locala Glasul Hunedoarei, citand surse. Elicopterul apartine firmei Cobrex Trans din Brasov, care ar percepe un tarif de 1500 de euro pe ora.

Potrivit Glasul-hd.ro, Dragnea a ajuns pe aerodromul din Săulești încă de sâmbătă seara, iar duminică a mers la Țebea, la mormântul Crăișorului Avram Iancu, dar duminica dupa-amiaza a decolat spre Bucuresti.