Dragnea: Alegerile prezidenţiale au opţiunile Victor Ponta preşedinte sau Traian Băsescu premier

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că alegerile prezidenţiale din noiembrie au două opţiuni: Victor Ponta preşedinte sau Traian Băsescu premier, transmite Agerpres.

05 sept. 2014, 10:39
Dragnea: Alegerile prezidenţiale au opţiunile Victor Ponta preşedinte sau Traian Băsescu premier

Dragnea a mai spus că Elena Udrea, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis sunt toţi oamenii lui Traian Băsescu şi se vor uni, în turul doi, în jurul celui dintre ei care va trece de primul tur al alegerilor.

”Udrea şi ‘Păcală şi Tândală’ – Blaga şi Iohannis, sunt oamenii lui Băsescu. Toţi au un singur scop: să încerce să intre în zone de electorat în care celălalt nu intră. Ei se ceartă de faţadă, toţi sunt oamenii lui Băsescu. Băsescu s-a afişat ca director de campanie al Elenei Udrea, dar înţelegerea între Băsescu şi Iohannis este foarte clară: în turul doi vor să se strângă toţi în jurul celui care va intra din partea lor în turul doi, având un singur scop, să perpetueze regimul Băsescu. Deci, practic, alegerile din noiembrie au două opţiuni: Victor Ponta preşedinte sau Traian Băsescu premier, este foarte simplu”, a spus preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

Dragnea a fost prezent, vineri, la Târgovişte, unde a înmânat cheile de la 12 microbuze şcolare către primari din judeţ şi a participat la semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizând Programul naţional de dezvoltare rurală şi a susţinut o conferinţă de presă.