Dragnea, avertisment pentru pesediştii din Călăraşi: Nu îmi spuneţi mie de urşi, că nu ne batem cu urşii

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, le-a transmis joi social-democraţilor călărăşeni că de la 32%, scorul obţinut de organizaţie în alegerile europarlamentare, şi până la 52%, scorul pe care aceştia şi-l propun pentru prezidenţiale, "este cale lungă", transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 19:44
Dragnea, avertisment pentru pesediştii din Călăraşi: Nu îmi spuneţi mie de urşi, că nu ne batem cu urşii

Eu am constatat cu bucurie că aţi stabilit să fiţi peste organizaţia judeţului Teleorman. Vă felicit şi vă urez succes. Aţi stabilit să fiţi în primele 15 organizaţii, de asemenea este o decizie bună pe care aţi luat-o. Aţi stabilit şi procentul – 52,7%. Fraţilor, dacă am stabilit lucrurile astea, mergem în concediu. (…) Vă felicit pentru implicarea în campania pentru europarlamentare, nu pentru rezultate. S-a vorbit de boală, de însănătoşire. Nu suntem într-o situaţie fericită în Călăraşi. Discutăm de 32% la europarlamentare. De la 32% până la 52% este cale lungă”, a spus Dragnea la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Călăraşi.

El a adăugat că, deşi simte dorinţa de unitate în interiorul filialei, important este să nu se rămână la nivel de dorinţe. „Simt o atmosferă de coagulare, o dorinţă de a fi toată lumea unită. Simt o dorinţă de a fi mai bine organizaţi, mai eficienţi, dar suntem la stadiul de dorinţă. Boala principală a acestei organizaţii, de zece ani, este că nu se face următorul pas, mic, dar foarte greu de făcut. Să faceţi ce decideţi şi ce spuneţi. Pentru că 32% este un rezultat bun dacă este o etapă pentru a obţine 52%. Nu îmi spuneţi mie de urşi, că nu ne batem cu urşii. Trebuie să reînvăţăm, în Călăraşi, să comunicăm cu oamenii, să le spunem de ce Victor Ponta preşedintele României, nu că e Filipescu urs”, a subliniat vicepremierul.

El le-a dat şi o veste proastă călărăşenilor membri de partid: în luna august nu îşi vor putea lua concedii: „August este unica lună în care mai poate fi reorganizată organizaţia, care are un potenţial foarte mare”.

„Trebuie să luaţi în serios munca de partid şi o să vă ajutăm mai cu vorbă bună, mai cu vorbă rea (…) Nu puteţi rămâne în situaţia în care toată România va vota o schimbare profundă de regim, va vota un om al viitorului, care va pune România exact acolo unde ne este locul, să ne facă mândri că suntem români şi să avem o insuliţă la Călăraşi fiindcă nu aveţi membri. Obiectivul de 2.000 de noi membri de partid este un obiectiv copilăresc”, a conchis el.