Liviu Dragnea, despre decizia instanţei în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman: Oricine are emoţii

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost întrebat, luni, dacă are emoţii în aşteptarea sentinţei de pe data de 8 iunie, el replicând că "oricine are emoţii", dar că are încredere în justiţie şi îşi susţine în continuare nevinovăţia.

RomaniaTV.net
04 iun. 2018, 10:18
Liviu Dragnea, despre decizia instanţei în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman: Oricine are emoţii

Întrebat dacă are emoţii în aşteptarea sentinţei de pe data de 8 iunie, liderul PSD a spus că „oricine are emoţii”.

„Da, eu, cum am afirmat în permanenţă, mi-am susţinut şi îmi susţin cu tărie nevinovăţia mea şi sper ca orice s-a discutat în timpul, pe parcursul procesului, să fi convins judecătorii că sunt nevinovat”, a mai afirmat Dragnea.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amânat pentru 8 iunie pronunţarea deciziei în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi o pedeapsă de doi ani şi jumătate pentru instigare la fals intelectual. De asemenea, procurorii au cerut anularea suspendării condamnării de doi ani în dosarul Referendumul. În cazul fostei soţii a lui Dragnea, Bombonica Prodana, procurorii au cerut suspendarea procesului, având în vedere că aceasta şi-a achitat partea de prejudiciu. Liviu Dragnea şi-a susţinut „cu tărie” nevinovăţia, spunând că nu a comis niciuna dintre presupusele fapte pe care „DNA le-a aruncat în rechizitoriu”.