Dragnea, despre remaniere: Dacă premierul o va considera necesară, ne-o va prezenta, ne întâlnim în CEx şi vom lua decizia

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că în şedinţa Comitetul Executiv al partidului nu s-a discutat despre o remaniere guvernamentală şi că dacă premierul Viorica Dăncilă va considera necesară o astfel de măsură, va fi analizată şi va fi luată o decizie în CEx.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 08:04
Dragnea, despre remaniere: Dacă premierul o va considera necesară, ne-o va prezenta, ne întâlnim în CEx şi vom lua decizia

„Nu s-a discutat despre asta (remaniere guvernamentală -n.r.) la Comitetul Executiv. Doamna prim-ministru, dacă va considera necesar ca în Guvern să se opereze o remaniere guvernamentală, ne va prezenta, ne vom întâlni în CEx şi vom lua decizia”, a declarat Dragnea în conferinţa de presă susţinută la finalul CEx.

Întrebat dacă o eventuală remaniere guvernamentală ar putea să îi vizeze şi pe şi miniştrii ALDE, Dragnea a spus că a discutat acest subiect şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi că dacă premierul va avea o propunere de remaniere, va fi discutată.

„Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu săptămâna asta şi, printre altele, am abordat şi subiectul ăsta şi amândoi avem acelaşi punct de vedere. Dacă doamna prim-ministru va veni cu o propunere în faţa noastră, prin care să ne spună că e nevoie să se opereze o remaniere guvernamentală, indiferent de la ce partid, o vom analiza şi împreună vom decide”, a mai spus liderul PSD.