Dragnea, despre un eventual miting pentru susţinerea lui Ponta: „Nu văd de ce ar fi nevoie de aşa ceva”

Victor Ponta ar putea fi întâmplinat în ţară, la întoarcerea din Turcia, de o surprinză. Potrivit unor surse politice citate de România TV, la nunta lui Valeriu Zgonea, mai multi PSD-isti le-au cerut Rovanei Plumb şi lui Liviu Dragnea ca partidul să organizeze un miting uriaş pentru susţinerea premierului Victor Ponta. Strategia va fi analizată şi la şedinţa PSD de luni. Liviu Dragnea a declarat, luni, înaintea şedinţei PSD, că "nu se organizează niciun miting de susţinere pentru că nu are nevoie".

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 07:50
Dragnea, despre un eventual miting pentru susţinerea lui Ponta: „Nu văd de ce ar fi nevoie de aşa ceva”

Întrebat dacă se impune un miting pentru susţinerea lui Victor Ponta, Liviu Dragnea a răspuns că „nici vorbă, nu văd de ce ar fi nevoie de aşa ceva”.

„Să facem un miting împotriva cui? Victor Ponta e susţinut, nu trebuie să ieşim în stradă. Am auzit şi eu din presă, dacă din presă vrea să facă cineva …, dar nu este cazul”, a spus Liviu Dragnea, care a completat că nu ştie dacă acest subiect va fi discutat la şedinţa de luni a partidului, „doamna Rovana ne-a convocat”.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Victor Ponta şi dacă ştie când acesta se va întoarce în ţară, Dragnea a spus că nu are nicio veste, „dar când se întoarce ne găseşte aici”.

Dragnea a mai spus că nu s-a discutat în partid despre o eventuală demisie a lui Victor Ponta. „Toată lumea aşteaptă să se întoarcă”, a completat Dragnea.

Citeşte şi: SURSE: Liderii PSD cer miting uriaş pentru susţinerea lui Victor Ponta

Despre o eventuală participare a premierului la Nădlac, la inaugurarea autostrăzii care va lega România de Ungaria, Dragnea a spus că „dacă până atunci se întoarce în ţară, ar fi normal să meargă”.