Dragnea: Este nevoie de o anchetă parlamentară cu privire la unii şefi de instituţii care se pare că acţionează ilegal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că este nevoie de o anchetă parlamentară atât în privinţa activităţii SPP, cât şi în privinţa unor şefi din diverse instituţii "care se pare că acţionează ilegal".

12 feb. 2018, 12:15
Dragnea: Este nevoie de o anchetă parlamentară cu privire la unii şefi de instituţii care se pare că acţionează ilegal

„Este nevoie de o anchetă parlamentară atât în ceea ce priveşte activitatea SPP (…), cât şi despre relaţionarea unor instituţii şi a unor şefi din diverse instituţii care se pare că acţionează în mod ilegal”, a declarat Dragnea, la sediul PSD.

Citeşte şi: Mihaiela Iorga: Kovesi m-a chemat şi m-a întrebat dacă nu putem urgenta dosarul unui fost ministru

Laura Codruţa Kovesi, prima reacţie după scandalul de la DNA: Nu a existat nicio discuţie cu inculpata Moraru Iorga Mihaiela

Laura Codruta Kovesi, şefa DNA, a reacţionat după ce fostul procuror Mihaiela Iorga a acuzat-o că i-ar fi cerut să urgenteze dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier.

„Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Moraru Iorga Mihaela despre un dosar despre vreun ministru care putea sa ajunga premier”, a declarat Kovesi pentru ziare.com.

Mihaiela Iorga: Kovesi m-a chemat şi m-a întrebat dacă nu putem urgenta dosarul unui fost ministru

Totodata, Iorga a sustinut si ca sefa DNA ar fi interferat permanent cu mersul anchetei in Dosarul Microsoft si ca ar fi cerut rechizitorii fara probe consistente.

Despre aceste acuzatii, Kovesi a spus: „Nu am facut niciodata presiuni sau acte de imixtiune in activitatea vreunui procuror”.

Sebastian Ghiţă, dezvăluiri incredibile în scandalul DNA PLOIEŞTI. „Nici Securitatea nu făcea aşa ceva!” VIDEO

Intrebata si daca a facut presiuni asupra Mihaielei Iorga, pentru a dispune unele masuri preventive, Laura Codruta Kovesi a raspuns scurt: „Nu comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor”.

DEZVĂLUIRI-BOMBĂ Procurorii Lucian Onea şi Mircea Negulescu au cerut fabricarea probelor împotriva lui Ponta şi Ghiţă STENOGRAME VIDEO

Mihaiela Iorga Moraru a fost trimisa in judecata de catre DNA pentru acuzatia de favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata.