Dragnea: Eu decontez politic criticile aduse Guvernului, dar nu mă delimitez de el

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la RRA, că el "decontează politic" criticile aduse Guvernului, lucru care i se pare normal, şi a subliniat că el nu se va delimita de Executiv, chiar dacă acesta va face greşeli, pentru că social-democraţii sunt solidari.

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 13:48
Dragnea: Eu decontez politic criticile aduse Guvernului, dar nu mă delimitez de el

Liviu Dragnea a fost întrebat cum îşi explică scăderea din anumite sondaje, care îl arată la o cotă de încredere sub cea a primarului general, Gabriela Firea, liderul PSD punând situaţia pe seama „discuţiilor foarte paşnice” pe tema OUG 13.

„Aşa se întâmplă, ca preşedinte al partidului decontez politic orice critică adusă Guvernului. Este firesc să se întâmple asta. Oriunde în lume se întâmplă asta”, a spus Dragnea.

Şeful PSD a adăugat că nu se va desolidariza de Guvern, indiferent de ce va face. „Niciodată nu o să mă vedeţi că, dacă cumva Guvernul – ceea ce nu a fost cazul acum – va face o greşeală, eu să mă delimitez de Guvern. Eu am învestit încredere în acest Guvern, partidul a învestit încredere şi vom fi solidari”, a susţinut Dragnea.