Dragnea: Geoană şi Vanghelie au văzut că nu pot face un partid nou şi acum vor să vină înapoi

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au încercat să facă un nou partid şi după ce "au văzut că nu vine nimeni după ei", vor acum să revină în PSD, potrivit Agerpres.

28 ian. 2015, 21:22
Dragnea: Geoană şi Vanghelie au văzut că nu pot face un partid nou şi acum vor să vină înapoi

„Prima dată au ieşit şi au spus că vor face un nou partid. Au văzut că nu vine nimeni după ei, după care au înţeles că de fapt tot PSD rămâne singurul partid stabil, serios, din România. (…) Acum am văzut că vor să vină înapoi. L-am auzit pe domnul Geoană că vrea să fie preşedintele PSD. E foarte greu să comentezi o asemenea afirmaţie când, ca să fii preşedintele unui partid, trebuie să fii şi membrul partidului respectiv”, a spus Dragnea, la TVR.

Preşedintele executiv al PSD a precizat că, în general, în astfel de situaţii, cei care critică într-un partid sunt cei care au avut rezultate „foarte proaste” în alegeri, în încercarea de a da vina pe alţii.

Întrebat dacă primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va fi exclus din PSD pentru declaraţiile critice la adresa conducerii partidului, Liviu Dragnea a afirmat că acest subiect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv al social-democraţilor.

„(În Comitetul Executiv – n.r.) se va pune în general problema acestui tip de declaraţii. (…) O să ne întâlnim şi în Consiliul Naţional şi o să adoptăm nişte decizii, pentru că nu putem la nesfârşit să deşirăm aceste declaraţii”, a conchis Dragnea.