Dragnea, întrebat dacă a existat proiect de OUG pe amnistie şi graţiere: Nu mă puneţi să jur. Nu se fac astfel de garanţii

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a susţinut marţi că nu a existat niciun proiect privind amnistia şi graţierea unor fapte penale, scrie News.ro. El a afirmat că se creează isterie când "iese unul cu epoleţii din presă" şi lansează informaţia în spaţiul public, mod în care Coaliţia nu poate guverna.

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 14:33
Dragnea, întrebat dacă a existat proiect de OUG pe amnistie şi graţiere: Nu mă puneţi să jur. Nu se fac astfel de garanţii

Întrebat dacă a existat vreun proiect de lege privind amnistia şi graţierea unor fapte penale, Dragnea a spus: “Fiscală? De alt tip de proiect de genul ăsta eu nu ştiu. A fost singura isterie? Cum mai iese unul cu epoleţii din presă  şi mai spune vor adopta Ordonanţa nu ştiu care, începe o isterie. Nu putem să conducem sau să guvernăm în felul ăsta”.

De asemenea, întrebat dacă poate „să garanteze” că nu a existat vreo astfel de ordonanţă, Dragnea l-a întrebat pe jurnalist dacă este bancă şi trebuie să garanteze la bancă.

Liviu Dragnea a afirmat că nu el este cel mai influent om din ţară, preşedintele Iohannis fiind acela, iar în PSD există şi alţi oameni influenţi în afară de el.

“Cel mai influent e Ioahnnis, doamnă, suntem în România. În PSD mai sunt şi alţi influenţi, nu numai eu. Nu mă puneţi să jur. Nu se fac astfel de garanţii”, a adăugat Dragnea

Săptămâna trecută, în spaţiul public au apărut informaţii privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind aministirea sau graţierea unor fapte de corupţie.