Dragnea: Nu există niciun fel de problemă sau divergenţă între PSD şi ALDE pe legea salarizării

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat joi asigurări că nu există niciun fel de problemă sau divergență între PSD și ALDE pe legea salarizării.

RomaniaTV.net
06 apr. 2017, 16:50
Dragnea: Nu există niciun fel de problemă sau divergenţă între PSD şi ALDE pe legea salarizării

Am văzut știrile din presă, nu a fost niciun fel de problemă sau divergență între PSD sau ALDE în ceea ce privește semnarea proiectului de lege, dar, în ultimele două săptămâni, și eu, și colegii am lucrat, am fost informați și ne-am adus contribuția la proiectul de lege redactat și elaborat de Guvern. Colegii de la ALDE nu au avut această posibilitate și, așa cum era firesc, s-a recitit proiectul de lege, s-au făcut niște simulări, astfel încât acum să putem avea proiectul de lege finalizat și să poată fi asumat de cele două partide în cunoștință de cauză„, a declarat liderul PSD, la Sinaia.

Coaliţia de guvernare s-a reunit joi, la Sinaia, într-o nouă şedinţă pentru a mai discuta aspecte legate de Legea salarizării unitare, după ce reprezentanţii ALDE au ridicat o serie de probleme cu privire la acest act normativ, au declarat surse din conducerea PSD.

Potrivit surselor citate, semnarea proiectului Legii salarizării unitare de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu şi copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a fost întârziată din cauza faptului că reprezentanţii ALDE au ridicat o serie de probleme cu privire la acest proiect.

Iniţial, Legea salarizării unitare ar fi trebuit semnată de liderii coaliţiei de guvernare în prima şedinţă pe care aceştia au avut-o în cursul zilei, după care Liviu Dragnea ar fi trebuit să prezinte proiectul în cadrul şedinţei grupului parlamentar al deputaţilor social-democraţi.