Dragnea, prima şedinţă ca preşedinte interimar PSD: E firesc ca Ponta să prezinte rectificarea bugetară

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că este firesc ca prim-ministrul și ministrul Finanțelor să prezinte conducerii PSD proiectul de ordonanță privind rectificarea bugetară, explicând că PSD sprijină acțiunile Guvernului și este bine să fie informat.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 09:23
Dragnea, prima şedinţă ca preşedinte interimar PSD: E firesc ca Ponta să prezinte rectificarea bugetară

„Am văzut o oarecare stare de nervozitate că în cadrul BPN al PSD prim-ministrul și ministrul de Finanțe prezintă proiectul de ordonanță privind rectificarea. Este un lucru convenit cu prim-ministrul, este o stare de normalitate, PSD sprijină acțiunile Guvernului și pentru asta este bine să fie informat, pentru că ordonanța de rectificare practic este un act normativ care contribuie la continuarea dezvoltării economice a acestei țări. Este firesc ca PSD să fie informat pentru a putea sprijini și public, și în teritoriu acest act foarte important, este vorba de o rectificare pozitivă, sunt mai mulți bani la buget, care trebuie realocați pentru a continua atât programele sociale, cât și programele de investiții”, a spus Dragnea la începutul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Citeşte şi: Ponta: Rectificarea e pozitivă. Avem 4 miliarde lei în plus la buget

Preşedintele interimar al PSD a adăugat că luni după-amiază, în ședința coaliției de guvernare, se va discuta din nou despre acest proiect de rectificare, pentru că „există un parteneriat corect și firesc” între partidele care formează coaliția și Guvernul.

Citeşte şi: Ponta: E normal ca proiectele mari ale Guvernului să fie analizate şi în PSD

Dragnea a precizat că în ședința BPN ministrul Muncii Rovana Plumb va prezenta calendarul pentru elaborarea și dezbaterea publică a legii salarizării și vor fi discutate, de asemenea, și câteva chestiuni de organizare internă.