Dragnea, la întâlnire cu pensionarii PSD în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură: „Am vorbit despre suflet”

Preşedinţii Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, participă joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, la o reuniune a organizaţiei de pensionari a PSD, care are loc la grupul deputaţilor social-democraţi din Camera Deputaţilor, potrivit News.ro.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 10:40
Dragnea, la întâlnire cu pensionarii PSD în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură: „Am vorbit despre suflet”

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi mai mulţi lideri şi parlamentari PSD au participat joi la o reuniune a pensionarilor social-democraţi exact în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură a PNL şi USR împotriva Guvernului condus de Mihai Tudose. Reuniunea Consiliului Naţional al Organizaţiei de Pensionari a PSD a început în jurul orei 12:00, la puţin timp după debutul dezbaterii în camerele reunite ale Parlamentului a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Cei doi președinți de Camere au ieșit de la ședința plenului în timpul apelului nominal pentru votul la moțiune şi au revenit în plenul reunit al Parlamentului doar pentru a fi prezenţi la discursul prim-ministrului Mihai Tudose, apoi au părăsit iar sala. 

Întrebat de jurnaliști dacă este vorba despre un boicot al parlamentarilor PSD la moțiune și despre ce a discutat cu pensionarii, Dragnea a spus: „Am avut o discuție de suflet cu pensionarii. Să se termine moțiunea și ieșim și discutăm despre ‘succesul’ moțiunii. Am vorbit despre suflet”.

La insistențele jurnaliștilor dacă s-a discutat și despre dosarele sale, președintele Camerei Deputaților a reacționat: „Da! Și despre dosarele mele!”.