Dragnea: UDMR susţine în continuare coaliţia de guvernare/ Frunda: Nu s-a pus problema ieşirii de la guvernare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că UDMR susţine în continuare actuala coaliţie de guvernare, fapt confirmat telefonic de preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, premierului Victor Ponta, transmite Agerpres.

17 nov. 2014, 16:49
Dragnea: UDMR susţine în continuare coaliţia de guvernare/ Frunda: Nu s-a pus problema ieşirii de la guvernare

‘Domnul Victor Ponta a vorbit cu domnul Kelemen Hunor şi UDMR susţine în continuare coaliţia. Nu era în Bucureşti şi decizia pentru această conferinţă de presă a fost luată la ora 13,00, după ce am plecat de la partid’, a afirmat Dragnea la Parlament, după conferinţa de presă la care au participat premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi vicepremierii Daniel Constantin şi Gabriel Oprea.

Ce spune Tăriceanu despre o posibilă nominalizare la MAE: „Mandatul lui Meleşcanu, pe perioadă determinată”

Preşedinţii celorlalte partide de la guvernare, Daniel Constantin – Partidul Conservator, şi Gabriel Oprea – UNPR, şi-au exprimat luni, într-o conferinţă de presă, susţinerea pentru premierul Victor Ponta.

Vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a declarat că partidul pe care îl reprezintă nu a dat jos vreun guvern din care a făcut parte şi şi-a reafirmat susţinerea totală pentru premierul Victor Ponta, în actuala formulă politică.

Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a anunţat că partidul rămâne consecvent angajamentelor faţă de partenerii de guvernare şi faţă de electoratul care şi-a dat votul în 2012, dar a adăugat că trebuie găsite cele mai bune metode pentru a ‘evolua’.

Liviu Dragnea le răspunde celor care i-au cerut DEMISIA. Liderul PSD ameninţă cu EXCLUDERI

Şui Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului, a declarat că UMDR rămâne la guvernare. „Nu ştiu dacă s-a pus problema ieşirii de la guvernare. Potrivit Constituţiei, sunt rezultate validate de alegerile parlamentare, nu au legătură cu prezidenţialele. UDMR susţine în continuare coaliţiad e guvernare”, a spus Frunda, în direct la România TV.