Dragonul de apă, „VINOVAT” pentru fenomenele meteo extreme şi pentru cutremure

Anul 2012 este anul Dragonului de apă în zodiacul chinezesc şi tocmai de aceea ne confruntăm cu fenomene meteo extreme precum ploile abundente şi inundaţiile, dar şi cu un număr mai mare de cutremure de intensitate ridicată.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 06:56
Dragonul de apă, „VINOVAT” pentru fenomenele meteo extreme şi pentru cutremure

Anul Dragonului este caracterizat prin fenomene meteo extreme, multe dezastre, cutremure de intensitate foarte mare, inundaţii, a spus astrologul Oana Hanganu, la România TV. „Este anul Dragonului de apă, e clar că precipitaţiile vor fi dincolo de limitele normale”, a punctat astrologul.

De asemenea, am putea asista la avalanşe, căderi de stânci de pe versanţi şi surpări de teren, datorită unei prezenţe puternice a elementului apă combinat cu pământ.

„Astrologia chinezească înseamnă foarte multă istorie şi, privind în trecut, observăm că în toţi anii Dragonului, care se întâmplă o dată la 12 ani, se înregistrează fenomene extreme”, spune Oana Hanganu.

Tot Dragonul de apă este „vinovat” şi pentru producerea de cutremure cu magnitudine ridicată, însă, spune astrologul, interesant este faptul că dacă în trecut acestea erau unul, poate două pe an, acum numărul lor a crescut îngrijorător.

De asemenea, activitatea seismică mai ridicată ar putea avea legătură şi cu Luna. „Luna mai, de exemplu, a început cu o Superlună care a fost precedată de un cutremur de 6,3 în Mexic şi de unul de 5,1 în Turcia. Apoi, pe 21 mai au fost o eclipsă de soare şi o lună nouă care a fost precedată de un cutremur 4,6 în Turcia şi a urmată de cutremurul din Italia de 5,9”, a arătat Oana Hanganu, precizând că, sub acest aspect, fenomenele extreme nu vor înceta, judecând după cum arată lunile viitoare: „Luna Iunie va fi interesantă, pentru că va fi o lună plină urmată de o eclipsă de lună. Va fi apoi o lună plină în iulie, în Capricorn. Fenomenele extreme nu vor înceta”.