DRAGOSTE FĂRĂ HOTARE. Cererea în căsătorie a unui moldovean face furori pe internet VIDEO

Un tânăr îndrăgostit a rugat oameni din întreaga lume să îi spună iubitei sale că o iubeşte. A călătorit timp de două luni, şi a adunat înregistrări în 34 de limbi. Când s-a întors la Chişinău, i-a prezentat iubitei sale filmuleţul şi a rugat-o să fie soţia sa.

RomaniaTV.net
04 oct. 2014, 16:26
DRAGOSTE FĂRĂ HOTARE. Cererea în căsătorie a unui moldovean face furori pe internet VIDEO

O cerere în căsătorie mai mult decât neobişnuită a făcut înconjurul internetului. Un tânăr din Chişinău şi-a surprins prietena cu cererea mult aşteptată într-un mod inedit.

„Am gândit și am făcut cererea timp de 2 luni, traversând 26 tari. Planul a fost ținut în secret, cred ca și serviciile de informații ar fi invidioase la cât de bine am ascuns filmulețele. Apoi, ca sa fie omenește, când m-am întors în țară am fost și am cerut-o pe Ana de la părinții ei, la fel fără ca Ana sa știe. În seara când i-am prezentat filmulețul i-am zis ca am sa-i arat un filmuleț din Rally, astfel surpriza a fost deplina. Răspunsul final a fost un DA puternic.

P.S: Moldovan fiind, des folosesc „vreai” în loc de „vrei”, și măcar ca știu ca nu e corect continui sa uimesc lumea (mai ales pe Ana) cu acest cuvânt minunat :)”, a spus Misha.

Vezi: Cerere în căsătorie eşuată LAMENTABIL. Ce s-a întâmplat după ce i-a dat inelul te va lăsa fără cuvinte VIDEO