DRAGOSTE INFINITA. Kemal o răpeşte pe Deniz. Evenimente TERIBILE în DRAGOSTE INFINITA

DRAGOSTE INFINITA. Evenimente teribile au loc in aceasta seara, in serialul DRAGOSTE INFINITA. Marţi, de la ora 20:00, la Kanal D, va fi difuzat un nou episod din DRAGOSTE INFINITA.

06 iun. 2017, 12:01

DRAGOSTE INFINITA. Nihan va constata ca din bagaj ii lipseste jurnalul pe care il scrisese lui Kemal. Kemal si Nihan se gasesc in fata unui nou obstacol. Daca Emir a gasit caietul si l-a citit atunci inseamna ca stie totul si ca are un nou plan.

DRAGOSTE INFINITA. ECE YASAR, personajul EDA, una dintre cele mai talentate balerine din TURCIA

DRAGOSTE INFINITA. Pe cand Kemal si Nihan incearca sa afle cat stie Emir, acesta are intr-adevar un plan menit sa-i zdrobeasca pe cei doi: rapirea lui Deniz. Totodata, planul pe care Emir l-a pus la cale pentru a o distruge pe Leyla ajunge la final. Leyla se vede nevoita sa aleaga intre casa parinteasca si actiunile de la Holdingul Kozcuoglu.

DRAGOSTE INFINITA. Kemal incerca sa-i distraga atentia lui Emir si sa-l indeparteze din consiliul de administratie al firmei. Kemal va lupta cot la cot cu Emir pentru suveranitatea in firma.

DRAGOSTE INFINITĂ: Burak Ozcivit şi logodnica lui au înregistrat o melodie de dragoste şi au MILIOANE de vizualizări VIDEO

DRAGOSTE INFINITA. Hakan gaseste noi indicii in legatura cu uciderea lui Ozan, lucru care o va situa pe Zeynep pe “linia de foc”. Cand afla ca exista dovezi care o plaseaza la spital in ziua crimei, Zeynep este nevoita sa joace ultima carte.
Pe ultima suta de metri Kemal il va lovi pe Emir cu propria sa arma.

DRAGOSTE INFINITĂ câştigă teren: Serialul Kanal D se impune la oraşe

DRAGOSTE INFINITA. Cand afla ca Emir planuieste s-o duca pe Deniz undeva foarte departe, Kemal simte teama de a o pierde pe fiica sa si ia cea mai critica decizie a vietii sale. Kemal isi rapeste fetita.