HOROSCOP URANIA: Te-ai născut luni, iar iubitul joi? Dragostea după zilele săptămânii

Te-ai nascut luni, iar jumatatea ta… marti. La baza acestei relatii vor sta intelegerea reciproca si respectul. Iar cuibusorul de iubire, construit pe o fundatie atat de solida, te va bucura nespus de mult.

25 iun. 2017, 07:58
HOROSCOP URANIA: Te-ai născut luni, iar iubitul joi? Dragostea după zilele săptămânii

Miercuri, fii atenta, iubitul tau poate fi o persoana imprevizibila: ba iti va jura iubire vesnica, ba va deveni rece ca gheata, scrie horoscopurania.ro. Tu, in schimb, va trebui mereu sa te adaptezi la situatie si sa-i faci pe plac.

… joi. Te asteapta incercari grele. Mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca alesul tau este un tiran adevarat. Esti dispusa sa te supui mereu?

Citeşte şi „Adam o caută pe Eva”, show-ul care rupe audienţele. IMAGINI XXX

… vineri. Va completati perfect reciproc. Relatia va fi lunga si fericita.

… sambata. Nu te baza pe alesul tau, preia controlul in mainile tale. Si atunci, barca iubirii va trece cu bine de recife si bancuri de nisip.

… duminica. Iubitul tau va avea nevoie de atentie constanta din partea ta, grija si sustinere. La inceput, bineinteles, vei incerca sa corespunzi cerintelor lui. Dar mai tarziu, o astfel de relatie va deveni o povara pentru tine.

Si partenerul tau, de asemenea, s-a nascut luni? O unitate a gusturilor demna de lauda, care prevesteste o pasiune nebuneasca si o dragoste ca-n basme. Pacat ca povestea nu va dura mult, dupa un timp relatia tumultoasa va deveni enervanta.

Te-ai nascut marti,

iar partenerul tau… luni? O combinatie perfecta. Baza fericirii voastre este rabdarea si ratiunea. Chiar daca unul dintre voi nu are dreptate, spune-i acest lucru calm, evita reprosurile. El va trage concluzii imediat.

Relatia a doua persoane nascute marti va fi frumoasa si trainica numai daca ambii parteneri vor tine cont de dorintele si capriciile celuilalt.

El s-a nascut miercuri? Din pacate, frivolitatea si nestatornicia lui iti vor face viata amara.

… joi. Aveti sanse mari sa va bucurati de o viata fericita si plina de dragoste.

… vineri. Veti avea sanse de reusita numai daca alesul tau va invata sa acorde mai mult timp tie, decat propriilor dorinte.

… sambata. Din pacate, nu va potriviti.

… duminica. Alesul tau este o persoana vesela, adora distractiile, intalnirile, concertele si restaurantele. Va fi destul de greu sa traiesti cu el sub acelasi acoperis.

Te-ai nascut miercuri,

iar iubitul tau… luni. Casnicia cu el iti va transforma viata intr-un camp minat. Orice fleac poate duce la explozii.

… marti. Relatia voastra este un sir nesfarsit de insulte si reprosuri reciproce. Singura metoda pentru a va salva dragostea este sa vorbiti mai putin si sa ascultati mai mult.

… miercuri. Nu fiti prea exigenti unul cu altul, in caz contrar supararile va vor distruge dragostea. Sa cedezi si sa zambesti – aceste cuvinte trebuie sa devina deviza voastra daca doriti sa ramaneti impreuna o viata.

… joi. „S-au intalnit, valul cu piatra, poezia cu proza, gheata cu focul…” – a zis un clasic. Fiti mai toleranti unul cu altul.

… vineri. Iubirea voastra este mai puternica decat orice. Asa s-o tineti!

… sambata. Practic, nu aveti interese comune si pare ca vorbiti limbi diferite. Exista o pasiune reciproca, dar aceasta nu e suficienta pentru o relatie armonioasa.

… duminica. Sunteti doua jumatati a unui intreg. Aveti grija de iubirea voastra.

Te-ai nascut joi,

iar el… luni. Va fi destul de greu sa ajungeti la intelegere. Dar daca amandoi veti depune maximum de efort, viata voastra se va transforma intr-o poveste.

… marti. Viata familiala poate fi afectata de un singur lucru – de gelozia ta excesiva. Tine-ti emotiile sub control.

… miercuri. Intotdeauna vei fi cu cativa pasi inaintea iubitului. Exista putine sanse ca el sa accepte acest lucru.

Citeşte şi MIHAI VOROPCHIEVICI, despre vise: Ce înseamnă dacă visezi o fată sau flori roşii

… joi. Aceasta relatie are sanse slabe de reusita. Totul se poate prabusi din cauza unui fleac.

… vineri. Nu este varianta optima. De vina sunt preferintele schimbatoare ale alesului. Astazi vrea ananas in sampanie, maine – cereale cu lapte. Esti dispusa la fapte mari in numele iubitului?

… sambata. Felicitari! Despre un astfel de cuplu s-a scris: „Si au trait fericiti pana la adanci batraneti…”

… duminica. Perspectivele din pacate nu sunt bune. Aceasta relatie aduce in minte duetul celui orb cu cel surd. Partenerii au viziuni asupra lumii prea diferite.

Te-ai nascut vineri,

iar jumatatea ta… luni. Un caleidoscop magic de senzualitate, respect, admiratie – pe scurt, a tuturor acelor sentimente la care viseaza fiecare dintre noi.

… marti. Alesul tau va avea nevoie constanta de sustinere si intelegere din partea ta. Esti de acord sa joci rolul de dadaca toata viata?

… miercuri. Te asteapta o viata plina de suisuri si coborasuri. Fii prudenta.

… joi. Diferenta dintre gusturi este evidenta, dar astfel viata devine mai interesanta.

… vineri. Fii cu ochii in patru! Pe langa faptul ca statornicia nu este punctul forte al partenerului tau, acesta cauta sa-si paseze responsabilitatile pe umerii altora

… sambata. Viata in doi va fi linistita si placuta. Copii cuminti, seri linistite in sanul familiei, iesiri in afara orasului in week-end. Ce poti sa-ti doresti mai mult?

… duminica. Stai mai departe de rudele lui. Acestea va pot strica semnificativ relatia.

Te-ai nascut sambata,

iar el… luni? Excelent! Aveti toate sansele sa va bucurati de o viata plina de dragoste si armonie.

… marti. O relatie foarte pasionala la inceput, dar treptat sentimentele racesc.

… miercuri. Soarta ti-a daruit sansa sa traiesti o iubire adevarata, bazata pe incredere si respect.

… joi. In acest caz, totul depinde de interesele si obiectivele voastre. Daca nu prea aveti nimic in comun, sansele pentru o relatie trainica sunt foarte slabe.

… vineri. Alesul tau s-ar putea sa te minta. Nu fi prea credula.

… sambata. Relatia voastra se poate transforma intr-un sir de reprosuri si contradictii. Nu permiteti supararilor sa va distruga sentimentele pozitive.

… duminica. O relatie aproape perfecta, ai grija de ea.

Te-ai nascut duminica,

iar el… luni. O relatie linistita si placuta, chiar daca pasiunea nu este nebuneasca.

… marti. Partenerul isi va demonstra mereu nemultumirea si isi va varsa nervii pe tine. Esti pregatita pentru astfel de situatii?

… miercuri. Alesul tau nu suporta monotonia, asadar nu te vei plictisi nici acum, nici peste 20 de ani.

… joi. Din pacate, vei fi mereu oarecum dependenta de partener. Asadar, este important ca el sa fie inteligent si rational.

… vineri. Intr-o astfel de relatie, perspectivele sunt evidente de la bun inceput. Fie totul va merge bine si veti avea o viata familiala fericita, fie nu veti reusi sa va intelegeti si atunci nu are rost sa va mai pierdeti timpul.

… sambata. Nu incercati sa va schimbati unul pe altul, lasati rivalitatea deoparte si atunci veti avea o relatie foarte fericita.

… duminica – va potriviti in toate privintele. Un singur sfat: nu va certati din fleacuri.