DRAGOSTEA E OARBĂ. Un BĂRBAT a omorât un copil cu maşina, iar soţia şi-a asumat vina

Un bărbat care a omorât cu maşina un copil şi-a convins soţia să-şi asume întreaga vină. Luată la întrebări de poliţişti, femeia s-a pierdut şi într-un final a recunoscut că nu ea este autoarea accidentului.

20 sept. 2013, 06:14
DRAGOSTEA E OARBĂ. Un BĂRBAT a omorât un copil cu maşina, iar soţia şi-a asumat vina

Bărbatul din Hunedoara băuse înainte de a urca la volan şi de aceea a încercat să plaseze vina asupra soţiei sale, informează România TV. El se întorcea spre casă, pe DN 66 A, unde a acroşat o bicicletă pe care se afla un copil de 13 ani. În urma impactului minorul şi-a pierdut viaţa.

Speriat, şoferul şi-a sunat soţia, a chemat-o la locul accidentului şi i-a cerut să spună că ea se afla la volan la momentul accidentului. Mai mult, bărbatul s-a urcat în maşina cu care venise soţia lui şi a plecat acasă. S-a predat însă la poliţie câteva ore mai târziu. A fost testat cu alcooltestul, iar acesta a arătat o concentraţie de 0,11 la mie alcool în aerul expirat.

I s-au recoltat, de asemenea, şi probe biologice de sânge. Poliţia a deschis pe numele bărbatului dosar penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru părăsirea locului accidentului.