Drama actorului din „Singur acasă”. Ultima apariţie a lui Macaulay Culkin

Parintii lui Macaulay, Kit si Patricia, au divortat in 1995, pe cand acesta avea 15 ani, iar mama lui a cerut singura custodia copiilor. 

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 10:59

Patricia l-a acuzat pe sotul ei de „baut excesiv, abuz psihic si comportament infidel”, pe care acesta le-a respins ca „nefiind o problema importanta”, conform revistei Poeple. Mama a primit, in cele din urma custodia asupra celor 7 copii – cinci baieti si 2 fete. Din pacate, in prezent, mai traiesc doar 6 dintre copii – sora lui Macaulay, Dakota, a murit intr-un accident auto, in 2008.

Dar problemele nu s-au incheiat aici pentru familia Culkin. Macaulay si tatal sau, Kit, nu-si mai vorbesc de ani de zile si presa a speculat ca motivul racirii relatiei dintre ei a fost o cearta pentru averea de mai multe milioane de dolari a lui Macaulay. 

In prezent, Kit, tatal lui Macaulay, in varsta de 69 de ani, are grave probleme de sanatate si, potrivit apropiatilor familiei acesta a vrut sa se impace cu fiul sau, dar intre timp a suferit un atac cerebral.

Barbatul este acum la sectia de reanimare a unui spital din Oregon, unde au fost chemati toti membrii familiei Culkin. Nu se stie daca Macaulay a fost si el chemat la capataiul tatalui sau bolnav si a refuzat sa vina sau nu.

Intre timp, sambata, Macaulay, care are o formatie numita The Pizza Underground, a concertat in cadrul unui eveniment pentru copii, la centrul Skirball al Universitatii din New York.

Starul din „Singur acasa” a avut o aparitie simpla, fiind imbracat, la fel ca toti colegii sai din trupa, intr-o pereche de blugi negri si o bluza neagra. Macaulay, care pare sa-si fi revenit de pe urma problemelor de santate, a avut parul prins intr-o coada si a purtat o pereche de ochelari de soare negri. 

La finalul spectacolului, fostul copil-vedeta a pozat cu unul dintre fanii veniti la concert, care a purtat un tricou special, pe care era scris numele formatiei lui Macaulay.