Drama ascunsă a unui cântăreţ român. Artistul este de NERECUNOSCUT după un transplant de ficat în Germania

Cântăreţul Mihai Radu, cunoscut publicului ca Mike Angello, a primit o şansă la viaţă în Germania. Vineri, la Spitalul Großhadern din Munchen, i s-a transplantat un nou ficat şi acum se simte bine, chiar dacă a pierdut foarte mult în greutate şi e aproape de nerecunoscut.

RomaniaTV.net
02 sept. 2014, 08:55

Mike Angello trece de câteva luni prin momente cumplite. Diagnosticat în Germania cu ciroză de gradul IV, Mihai a fost resuscitat de două ori şi în scurt timp i s-au găsit cinci donatori compatibili. Dacă ar fi primit acest diagnostic în ţară, el ar fi trebuit să intre, cu şanse infime, pe o foarte lungă listă de aşteptare.

„La 26 de ani era condamnat la moarte de neputinţa sistemului sanitar românesc, deşi e păcat, pentru că în ţară avem doctori geniali. Cu dublă hepatită, B şi D, în ciroză de gradul IV, sistemul românesc de sănătate putea să-l pună pe Mihai pe listele şi aşa supraaglomerate de transplant. După ce a intrat în comă, de două ori într-o săptămână, Spitalul Großhadern din Munchen a găsit ficatul perfect compatibil cu organismul lui Mihai şi a efectuat operaţia de transplant. Acum, la patru zile de la operaţie, Mihai se simte bine. Încă nu se mişcă, e slăbit, nu are voie să mănânce şi are doar dureri normale postoperatorii, iar dacă îl întrebi pe el, spune că a renăscut şi are planuri măreţe”, a declarat Dana Dorian, fosta lui profesoară de canto de la Compania de Artişti.

În ciuda dramei sale, puţini apropiaţi au ştiut prin ce trece, într-adevăr, Mihai.

„El, care era plin de viaţă, a avut momente când şi-a dorit să se întâmple o minune pentru a scăpa de dureri. A vomitat găleţi de sânge, nu a putut să ia o pastilă sau o gură de apă”, a mai spus Dana Dorian pentru ziarulring.ro.

În mai puţin de două luni, Mihai a slăbit 20 de kilograme.